Зловеща вила, построена през 1600 г., беше обявена за продан

...
Зловеща вила, построена през 1600 г., беше обявена за продан
Коментари Харесай

Зловеща вила за продажба за първи път от 200 години със зловещи изоставени играчки

Зловеща вила, издигната през 1600 година, беше оповестена за обмен за първи път от 200 години и хората не могат да превъзмогнат какъв брой тревожно е мястото наподобява.

Изображения на порутения парцел с три спални в Кидерминстър, Уорчестършър, който се продава за 825 000 английски лири, се популяризират онлайн, като мнозина разясняват какъв брой злокобни наподобяват порутените стаи и злокобните останки в къщата.

Описана като рядка находка, вилата е уединена, ситуирана сама върху големи 17 акра земя и заобиколена от гориста околност и има остатъци от каменна плевня, която датира от 1675 година Изоставеното жилище, който наподобява като нещо напряко от филм на ужасите, няма електричество повече от 70 години и се нуждае от доста работа от всеки, който реши да го купи.

Потребителите на Reddit се стичаха към мненията, с цел да споделят мислите си за къщата. Един сподели: „ Това място би трябвало да е извънредно ужасяващо през нощта “, до момента в който различен разяснява „ От друга страна ще имаш късмет в зомби а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР