Недялко Недялков, собственик на агенция ПИКФейсбукДвама агенти на ДАНС, пратени

...
Недялко Недялков, собственик на агенция ПИКФейсбукДвама агенти на ДАНС, пратени
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Кирил Петков тормози ПИК чрез ДАНС

Недялко Недялков, притежател на организация ПИК
Facebook

Двама сътрудници на ДАНС, пратени от премиера Кирил Петков, през днешния ден влязоха в офиса на организация ПИК и ми връчиха призовка да се явя на следващия ден заран в 10 на разпит. Тормозът над една медия продължава, по всевъзможен начин на институционалния гнет. ДАНС е осведомителна, а не проверяваща работа. По никакъв няма право да се рови в журналистически материал, да изисква източници на информация. Това вероятно могат да вършат прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. В случая Кирил Петков употребява службите за сигурност за частни цели.

Според анонса на сътрудниците в ДАНС ме викат поради " публикацията за премиера в Солун ". Вероятно ще ме натискат да издам от кое място имаме видеото от хотел " Хаят ", на което Петков и говорителката му приказват за F-16. Докато в същото време би трябвало да бъдат на " срещата с водачите ". Няма да ме уплашат. Навремето ДАНС, по заповед на различен министър председател – Сергей Станишев, ми образува цяло оперативно дело " Галерия ". Подслушваха ме и ме следяха три месеца. Вече съм играл тази игра.

Която власт се е заяла с медиите, не е свършвала добре. Който желае, да заповяда на следващия ден в 10 пред ДАНС. Ще опиша забавни неща. Например, по какъв начин контраразузнаването на България тормози публицисти, вместо да опазва националната сигурност. Това са последните гърчове на отиващия си режим.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР