Недоволството спрямо Димитър Бербатов в Индия назрява с всеки изминал

...
Недоволството спрямо Димитър Бербатов в Индия назрява с всеки изминал
Коментари Харесай

Бербо хвали съперник след загуба на Керала, недоволството срещу него нараства

Недоволството по отношение на Димитър Бербатов в Индия назрява с всеки минал час. Двукратният първенец на Англия с Манчестър Юнайтед, който бе посрещнат като избавител от почитателите на локалния Керала Бластърс, още веднъж зае челно място в медиите в страната с извънредно любопитна преживелица, разиграла се след загубата на " жълтата войска " с 1:2 като хазаин на ФК Гоа.

Няколко часа след провалянето - по време на вечеря, геният от Благоевград посетил ресторанта на хотела в Кочин, където гостите вечеряли, и поискал да се види със старши треньора им Серхио Лобера. “Съжалявам, че ви тормозя по време на вечеря. Просто желаех да ви кажа, че футболът, който играе вашият тим, е впечатляващ”, признал Бербо на испанския експерт.
Moments from the match between Kerala Blasters FC and @FCGoaOfficial.#KeralaBlasters #HeroISL #LetsFootball #KERGOA pic.twitter.com/S4Se3jFIv1
— Kerala Blasters FC (@KeralaBlasters) January 22, 2018

Както е известно, Митко пропусна въпросната среща поради контузия. Рекордьорът по голове с националната фланелка е подложен на убийствени рецензии, откакто по никакъв метод не оправдава високите упования след прехвърлянето си в Керала.

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед има едвам шест мача на сметката си и скромните 361 минути игра след 12 изиграни кръга. Местните медии даже предвиждат, че скоро индийското премеждие на Бербо може да завърши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР