Недоволството на мениджъра на Куинс Парк Рейнджърс Иън Холоуей за

...
Недоволството на мениджъра на Куинс Парк Рейнджърс Иън Холоуей за
Коментари Харесай

Когато фенове си тръгват преди края...

Недоволството на мениджъра на Куинс Парк Рейнджърс Иън Холоуей за държанието на почитатели на дуела с Брентфорд подсети някои сходни случки.

Холоуей разкритикува част от последователите на отбора, които си потеглиха откакто Брентфорд поведе с 2:0, а след това КПР изравни с попадения в 93-ата и 94-ата минута.

Треньорът съобщи: „ Половината ни почитатели си отидоха у дома, по тази причина желая да им кажа: Трябваше да останете. Момчетата се нуждаеха от вас. Трябваше да останете. Защо не останахте? Всеки, който го направи, добре. Вие заслужихте успеха. Не си ходете рано у дома. Ако не желаете да пропускате голове, останете на стадиона.



Подобни случаи обаче не липсват във футболната история и то с адрес Англия:

Представете си да сте от тези почитатели на Манчестър Сити , които си потеглиха преди края по време на финалния кръг във Висшата лига през 2012-а година.

Манчестър Сити губеше с 1:2 от Куинс Парк Рейнджърс преди Един Джеко и Серхио Агуеро да вкарат надлежно в 92-ата и 94-ата минути и да донесат успеха на „ гражданите”.

Отборът на Манчестър Сити завоюва купата, а почитател, който тръгнал към дома си по-рано след това показа:

„ Почти на половината път до у дома и слушах мача по радиото. Докато стигнем до автобусната спирка, към този момент бяхме изравнили и се втурнахме да тичаме назад.”

Друга сходна обстановка се развива на почивката на популярния дуел на Ливърпул против Милан в Шампионската лига. През 2005-а година „ Мърсисайдци” губят с 0:3 на почивката, а някои разочаровани почитатели на Ливърпул напущат прибързано стадииона.

Тези, които остават обаче претърпяват нещо извънредно. Ливърпул вкармва три гола за 6 минути и след това печели петия си европейски трофей след осъществяване на дузпи.

Запалянко на Ливърпул, който мислел да си тръгне по-рано споделя: „ Опитах се за изляза, само че един от турските стюарди ме бутна назад и сигурно му дължа доста.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР