Недоволството на бранша на шофьорите на таксита в София започва

...
Недоволството на бранша на шофьорите на таксита в София започва
Коментари Харесай

Таксита блокират София заради Спаси София

Недоволството на сектора на водачите на таксита в София стартира още през днешния ден. То стартира предходната седмица с автошествие, само че от през днешния ден митингът им става неопределен и ще обхване всички 131-а таксиметрови стоянки на територията на столицата.

Причината е, че кметът Васил Терзиев не е дал отговор на настояванията им нито за среща, нито за връщане на закритите таксиметрови стоянки по бул. „ Патриарх Евтимий “.

До премахването им се стигна поради новата организация на придвижването в центъра на София.

От браншовия профсъюз обясниха, че в символ на митинг ще бъдат върнати всички отстранени табели на стоянки, а такситата ще могат да стопират на всяка от тези местоположения, даже и да са отстранени от кметството.

Гражданските митинги за новата организация на придвижването в центъра на София не престават и през днешния ден.

Вече няколко седмици недоволни жители стачкуват, откакто по време на великденските празници бяха осъществени редица промени по булевардите „ Патриарх Евтимий “, „ Витоша “, както и „ Фритьоф Нансен “.

От тази седмица обаче блокираните точки ще са две – едната остава кръстовището на бул. “Патриарх Евтимий “ и ул. “Фритьоф Нансен “. Другата ще бъде кръстовището на бул. „ Васил Левски “ и Патриарха.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР