Недоволство и тревога в Германия. Причината - бавните темпове на

...
Недоволство и тревога в Германия. Причината - бавните темпове на
Коментари Харесай

Недоволство и тревога в Германия заради забавянето на ваксинацията

Недоволство и паника в Германия. Причината - бавните темпове на имунизация и закъснели доставки.

В Германия до този миг са имунизирани над 165 000 души. За съпоставяне за по-малко от две седмици в Израел са ваксинирани съвсем милион.
Снимка: EPA
Директорът на " Бионтех " Угур Шахин изясни, че се работи производството на имунизацията да бъде увеличено, а доста политици показаха неодобрение, че Германия е основала организация за бързо имунизиране, само че доставките са извънредно незадоволителни.

Всичко това се случва на фона на тежка рецесия в битката с вируса в страната.

Новогодишната нощ е разходка за германците по тъничък лед. Неспазване на разпоредбите може да докара до цялостното изпускане на контрола върху вируса. Знакови места като Брандебургската врата и площада пред Кьолнската катедрала посрещнаха първия изгрев на 2021 година пусти. Снимка: EPA „ Няма тежки произшествия. Случват се нарушавания на възбраната да се употребява пиротехника, само че всичко е под надзор “, съобщи Хербер Реул, министър на вътрешните работи на провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Събиранията по домовете бяха разрешени до петима души, а потреблението на пиротехника и консумирането на алкохол на обществени места бяха неразрешени. Проведоха се и дребни демонстрации против рестриктивните мерки. Снимка: EPA До дни се чака и публично локдауна в страната да бъде продължен до края на януари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР