Недоволни винаги ще има, но щом могат да изразяват недоволството

...
Недоволни винаги ще има, но щом могат да изразяват недоволството
Коментари Харесай

Борисов: Виц не можеше да се каже срещу Бай Тошо

Недоволни постоянно ще има, само че щом могат да показват недоволството си, значи има народна власт. Tака министър председателят Бойко Борисов разяснява Четвъртото велико национално въстание.
„ Сегашните демократи, техните родители ни смазваха. Виц не можеше да се каже против бай Тошо. За анекдот арестуваха. Гледа ли дебата в Щатите какъв брой политически беше, с какви прилагателни са замерваха. Даже след този спор се успокоих, че и в България е обикновено по този начин да се наскърбяват хората “, декларира Борисов във Фейсбук.
 Цветанов: Борисов ловко раздели митинга на две Цветанов: Борисов ловко раздели митинга на две
Няма никакво подозрение, че партия „ Републиканци за България ” ще бъде показана в Народното събрание, въпросът е какъв брой ще бъде груп...
Борисов посети дружно с вицепремиера Томислав Дончев новата черква на Габрово, построена с държавна помощ. Той разяснява и опасността от ковид с думите, че в бюджета за здраве са дадени с 460 млн. лв. повече за следващата година, а обществените служащи и чиновниците в РЗИ са получили по 30% нарастване на възнаграждението поради работата си напърва линия.
 
A дали има възможност София да бъде затворена вижте
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР