Недоволни от ситуацията на граничния пункт на Дунав мост 2

...
Недоволни от ситуацията на граничния пункт на Дунав мост 2
Коментари Харесай

Недоволни блокираха Дунав мост 2 Видин-Калафат (СНИМКИ)

Недоволни от обстановката на граничния пункт на Дунав мост 2 Видин-Калафат водачи на тежкотоварни коли блокираха придвижването по околовръстния път на Видин . Образуваха се километрични опашки и в двете направления на придвижване. Причините за недоволството главно са две, споделиха протестиращите:

" Това е всекидневие тук- непрекъснато висим на опашки. Голям проблем, който нас ни изнервя- българските водачи, е, че турските камиони минават през града при нарушение на възбрана за товарни коли и безнаказано минават най-отпред на опашката... Всеки ден има опашки, чакаме по 30-40 часа. Ние също сме хора, желаеме да се изкъпем, да се нахраним, всеки е тръгнал на път и желае да се прибере по-бързо при фамилията си... Основният проблем е от румънска страна- там не работят. Има корупция- чакат някое евро да му дадеш, с цел да ти слезе от камиона. Там се бавят камионите поради една дивотия. Нашите работят бързо, а и те нямат съвсем никаква работа на излизане от България... Горе- по чужбина, на никое място няма граница, хората минават пренос, а тук- по два дни... Пет часа сме тук, а сме мръднали 20 метра напред... "

Опашката от тирове преди Дунав мост 2 на излаз от страната този следобяд доближи 13 километра. Екипи на пътна полиция спомагат за контролиране на придвижването по околовръстния път на Видин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР