Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен

...
Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен
Коментари Харесай

Недоволството на феновете на ЦСКА се засилва! Изписаха Срам и позор на Българска армия

Недоволни почитатели на ЦСКА са счупили вратите на формалния терен на стадион " Българска войска " и са изписали със спрей на вратата на домакинската съблекалня " Срам и срам ", видя кореспондент на Българска телеграфна агенция. 

Протестната демонстрация на ултрасите се е случила тази нощ след завръщането им в София след злощастния мач от Първа лига против първенеца Лудогорец в Разград нощес, изгубен с 0:3.   

Феновете на " алените " недоволстват от следващото бездушно показване на тима, който позволи трето проваляне и има единствено два маркирани гола в първите си шест публични мача през сезона, в които реализира единствено един изстрадал триумф в шампионата против новака в елита Крумовград с 1:0 в столицата.

Запалянковците на ЦСКА бяха извънредно разочаровани след отпадането от непретенциозния румънския Сепси с общ резултат 0:6 в квалификациите на Лигата на конференциите, а напрежението се ускори след равенството 1:1 против Славия за състезание на " Българска войска " предишния уикенд. Поражението от Лудогорец и най-много държанието на футболистите на " армейците " в Разград, обаче, е преляла чашата на търпението на ултрасите. Запалянковците упорстват управлението на клуба да вземе незабавни и съответни ограничения, с цел да спре пропадането н
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР