Недостатъците на зодия Скорпион не са много, но са сериозни

...
Недостатъците на зодия Скорпион не са много, но са сериозни
Коментари Харесай

Кои са най-големите недостатъци на зодия Скорпион

Недостатъците на зодия Скорпион не са доста, само че са съществени и е добре да се знаят от хората, които постоянно контактуват с тях. Скорпионът е отмъстителен и в никакъв случай не не помни, в случай че някой му е навредил или го е изложил пред хора.

Дори да е минало доста време, Скорпионът ще откри метод да си отмъсти и то по този начин, че жертвата му да помни дълго този миг. Скорпионът е в положение месеци наред да обмисля проекта си за възмездие, с цел да може индивидът, на който има зъб, да се почувства доста зле.

Скорпионът е много рисков и с него смешка не трябва. Той е доста самомнителен и в случай че някой го засегне на тематика чест, го чакат доста неприятности.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Скорпионът намира за напълно обикновено да се майтапи по най-неприятния метод с хората, без да го интересува дали им предизвиква неприятни усеща. А в случай че го разбере, на лицето му нормално блества усмивка.

Скорпионът не сортира средства, когато става въпрос да отмъсти на някого. Той мъчно търпи изневярата и е задоволително сътрудникът му да направи и най-малкия опит за забежка, след което връзката завършва, и то вечно.

Скорпионът не трансформира позицията си по нито един въпрос, без значение с какви способи човек се пробва да му повлияе, с цел да се откаже от един път взетото решение.
 Unsplash
Родените под този знак са доста подли и би трябвало да внимавате какво им разказвате, защото те постоянно ще злоупотребят с информацията, която сте им споделили.

Когато се издига в службата, Скорпионът е податлив да жертва другарства и да употребява непозволени средства, единствено и единствено да е над другите в йерархията.
 Unsplash
Скорпионът не търпи да му се опонира, това му работи доста зле. Ако хване някой непосредствен, че го лъже, даже за нещо напълно дребно, той е в положение да се отдръпне и да не контактува с обичан човек в продължение на месеци, тъй като е бил измамен.

Скорпионът не понася, когато някой се пробва да го измами, изключително в случай че е в област, която е позната добре на родените под този знак. Скорпионът мъчно приема загубите и е подготвен да се бори с цената на всичко, единствено и единствено да излезе постоянно победител.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР