Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски директори в

...
Недко Колев и Николай Богданов са
двамата нови търговски директори в
Коментари Харесай

SHELL БЪЛГАРИЯ С ДВАМА НОВИ ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОРИ

Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски шефове в Shell България. Те имат упоритостта да работят за непрекъснатото възстановяване на продуктите и услугите, които компанията предлага на своите клиенти, като ползват интернационалните стандарти и добрите практики на Shell. Недко Колев ще отговаря за развиването на търговската мрежа на Shell в страната, както и за разширяването на портфолиото от артикули и услуги в комерсиалните обекти. Дейността на Николай Богданов ще бъде фокусирана главно върху обслужването на бизнес клиентите, като уговорките му ще са насочени към горивните карти euroShell и комплексни услуги на пътя, предлагани чрез новата интуитивна съвременна система Shell Fleet Hub.

Двамата мениджъри са дългогодишни кадри на компанията с богат опит и експертиза. Недко Колев е част от екипа на Shell от 2010 година, когато става бизнес анализатор за търговския отдел на веригата в България. Три години по-късно минава в глобален екип, отговарящ за основните клиенти на маслата Shell. Последователно заема различни позиции, като доближава до поста глобален управител на веригата за доставки на масла, който работи с международни клиенти в селскостопанския и автомобилния бранш. Преди да се присъедини към Shell Недко Колев e част от екипа на огромна интернационална IT компания, където е търговец на софтуерни продукти в продължение на 2 години. Притежава бакалавър по Международна стопанска система и мениджмънт от университета Бокони в Милано и магистър по Финансов мениджмънт от Софийския университет.

„ Вярвам, че с цел да бъде сполучлива една компания, е значимо хората, които я управляват, да се вслушват в мнението на своите сътрудници, сътрудници и снабдители, но най-вече в мнението на потребителите. Само по този начин можем да подсигуряваме, че бизнесът ни е резистентен и удовлетворява напълно потребностите на клиентите “, коментира Недко Колев, търговски директор – комерсиална мрежа Shell.

Николай Богданов стартира кариерата си в Shell през 1995 година като шеф на бензиностанция. До 2011 година заема различни оперативни и маркетинг позиции и координира планове при въвеждането на системата SAP в България, Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Русия. Между 2011 година и 2019 г. работи за МЕТРО К&К като началник на различни отдели и създава модела на франчайзинг веригата от 1500 магазина, брандирани като „ Моят магазин “. С огромен възторг Николай Богданов отново се причислява към Shell като търговски шеф и има вяра, че с натрупания през годините опит ще може да допринесе за по-нататъшното развиване на бизнеса на компанията с картовите услуги на euroShell.

„ Приоритет за мен е не просто да отговорим, само че да изпреварим очакванията на нашите клиенти. Ще насоча своите усилия и тези на моя екип към това да приложим в България глобалните иновативни решения на Shell, които са релевантни на изискванията на местния пазар. Целта ни е да предоставим на клиентите си добавена стойност и да им помагаме да ръководят по-ефективно автопарка си “, съобщи Николай Богданов, търговски шеф – euroShell карти и пътни услуги.

*Източник: SHELL БЪЛГАРИЯ
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР