Неапол. Италианските Кориере дело спорт“ и Тутоспорт“ смятат, че все

...
Неапол. Италианските Кориере дело спорт“ и Тутоспорт“ смятат, че все
Коментари Харесай

„Кориере дело спорт“: Все още съществува вероятност Наполи да привлече под наем Кристиано Роналдо

Неапол. Италианските „ Кориере дело спорт “ и „ Тутоспорт “ считат, че към момента съществува възможност Наполи да успее да притегли чартърен Кристиано Роналдо. Първоначалният проект на сътрудникът Жорже Мендеш бе да предложи на двата клуба бартер, като в едната посока да поеме Виктор Осимен, а в противоположната - Кристиано Роналдо. След като „ алените дяволи “ се схванаха с Аякс да платят 100 милиона евро за Антони, Осимен отпадна от уравнението, тъй като Наполи желае най-малко същата сума за нигериеца.

Мендеш обаче продължава да убеждава президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис, че макар оставането на Осимен, клубът не би трябвало да изпуска опцията да притегли чартърен Роналдо. Това обаче може да се случи единствено в случай че Манчестър Юнайтед продължава да покрива голямата заплата на португалеца до края на сезона.

По същото време испанският публицист Еду Агире, който минава за един от околните другари на Кристиано твърди, че самият състезател няма предпочитание да минава в Наполи, тъй че съгласно него сходен трансфер няма по какъв начин да бъде осъществен при никакви условия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР