Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал в събота на протест срещу

...
Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал в събота на протест срещу
Коментари Харесай

Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал в събота на протест срещу ….. себе си и собственото си нефелно правителство

Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал в събота на митинг против ….. себе си и личното си нефелно държавно управление!
Искат си миличките машинки и са изпаднали в хистерия, подготвени са на всичко, доста им хареса да си вършат ала-бала – по-лесно е, в сравнение с да се пробват да си търсят някой да гласоподава за тях. Това в действителност е опит за прелом, но както всичко останало и той е идиотски и аматьорски. Кирчо упреква в „ скрит план “ съдружните си сътрудници и най-много Борисов, който с Бойкикиев изпраха. Ама нали дружно управлявате бе Кире!
След като излезе отчет на ДАНС и на тази база ЦИК взе решение да се гласоподава единствено с хартия, ОИК – София се пробва да ни пробута машинките непременно и към този момент безусловно нелегално някой ги разнася напред-назад! Явно Васко десето е „ поръсил “ членовете на общинската изборна комисия и тези в този момент се напъват, с цел да не би инцидентно някой да си изиска парите назад, тъй като „ договорката “ е провалена.
Няма по какъв начин ОИК да реши нещо, което опонира на решението на ЦИК, по тази причина едната комисия е ЦЕНТРАЛНА, а другата ОБЩИНСКА. Това е все едно кметът на Калофер, да вземем за пример, да анулира решение на Министерски съвет. По същата логичност на следващия ден сутринта СИК-овете (секционните изборни комисии) могат да откажат на ОИК и да изпълнят решението на ЦИК и респективно да не включат в електрическата мрежа венецуелската техника на Ухото.
По-лошото е, че доверието в изборния развой е мощно разтърсено и никой не би признал резултата, който компютъра, обслужващ Васето ще изплюе на база подадени гласове посредством венецуелските машинки на Сиела Норма!
На всичкото от горната страна, някакъв аматьор, заместител министър „ отговарящ “ за изборите, снимал кодовете, качил на флашка информация, която той не би трябвало да разнася по изборни щабове и секрети квартири и избягал през глава да я даде на Васко десето, който е капарирал София и в този момент всички по веригата не желаят да връщат парите. Голяма тъга. Горките палячовци…
Очевидно страната ни се е рападнала изцяло откакто тези шарлатани и обслужващите ги служители към момента са на независимост.
А на апелите за арест и съд на Кирчо ще отговоря по този начин – НЕ СТАВА! Ще пледира безотговорност и ще си тръгне по живо по крепко. Най-много да изкара някой и различен месец в Курило и до там. По-скоро помислете за катрана и перушината – аз персонално, към този момент стартирам да се връщам в мислите си към едни положителни остарели обичаи!
От профила във фейсбук на Страхил Ангелов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР