Не знам за вас, момичета, но аз обожавам . Не

...
Не знам за вас, момичета, но аз обожавам . Не
Коментари Харесай

10 прекрасни аромата на есен-зима 2016


Не знам за вас, девойки, само че аз боготворя. Не съм от хората, които си имат един обичан, без да се разделят с него, а таман в противен случай. Имам си доста и постоянно съм в търсене на нов, който да добави ми. Обичам всеки мой ден да стартира с избор сред наличните на тоалетката шишенца – кое да разпръсне ароматните си нотки върху мен и да ми донесе въодушевление. По този метод в никакъв случай не привиквам с тях и чувствам уханието им през целия ден, а това ме зарежда доста позитивно.

Днес ще споделя първата част от една селекция с прелестни нови, която направих. Може измежду тях да намерите и своето ново благоуханно прелъщение.

 

Deep Euphoria Calvin Klein



За освободената, мощна и провокативна жена, той е първият бляскав шипрово-цветен мирис в портфолиото на Calvin Klein. Уханието се открива с нотки каскалон и магична черна роза, които се преплитат и основават влажна аура към целия мирис, наблягайки чувствеността на оригинала. Комбинацията от върхови и сърдечни нотки внася съвременна женственост и плътност, а основата от обгръщащ мускус придава неустоима страст, потапяйки ви надълбоко в топлината и насладата от аромата. Тези допълващи се детайли въплъщават неповторимото опълчване на силата и блясъка, изразявайки многоликата същина на дамата Deep Euphoria.

 

Shiseido Ever Bloom



Ароматът Ever Bloom на Shiseido се разтваря единствено за един момент неотложно. И по-късно единствено за няколко минути неговата завладяваща магия оставя безкрайна диря, която има силата да остане вечно. Завладяващ сексапил, който се промъква на пръсти и в никакъв случай не те оставя. Shiseido основава цяла нова флорална експресия, сплотяваща въздържаността и силата, с която да пресъздаде хубостта на една жена. Този бляскав флорален мускусен акомпанимент на портокалов цвят и гардения основава нова чувствена прохлада и оставя драгоценен отпечатък върху кожата.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР