Не знам кой съветва управляващите да участват в толкова много

...
Не знам кой съветва управляващите да участват в толкова много
Коментари Харесай

Борисов попиля властта: Затъвате все повече и повече! Теглите заеми, за да изплащате схемите си

Не знам кой поучава ръководещите да вземат участие в толкоз доста и разнообразни излъчвания, само че на всички места споделят разнообразни неща за газа. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на ексклузивен брифинг в централата на партията.

Според Борисов енергийният министър Александър Николов се държи като паднал от Луната.

България отново купува съветски газ, но през медиатори, съобщи Делян Добрев.

„Те всеки ден затъват все по-дълбоко и по-дълбоко с изявленията си“, уточни Борисов, по отношение на подозренията, че има медиатор, който оскъпява газовите доставки в България. „Фирмата МЕТ резервирала количества за лични търговски цели.

Демократична България би трябвало да схванат по какъв начин обслужват агресора и диктаторът Путин посредством пазаруването на газа от медиатори, безапелационен е водачът на ГЕРБ. „Германия и Австрия могат да си заплащат, а ние не можем – тъй като сме по-богатите и по-мощните ли бе?“, запита той и добави, че пазарът нямало да е по-евтин, в случай че сме били резервирали количества.

„Страшни схемаджии са. Там са мислители, които нямат равни. В България такива не бяха идвали“, сподели Борисов.

Добрев изясни, че у нас има две енергийни тържища, съществуващи от години. „Управляващите стопираха да купуват газ от там. Няма даже и публикация, че страната желае да купува посредством тях, тъй като по този начин не могат да нагласят MET да доставя газ“, съобщи още той.

Борисов добави, че неслучайно Петков споделя, че страната е един разпределител на пари – взема от едни хора и дава на други, а те изнасят в офшорни компании.

Теглят заеми, с цел да изплащат схемите си. Ако пристигна друго държавно управление след 3 години, то то няма да може да прави никакви политики, а ще би трябвало да връща милиарди, изясни Борисов.

Теменужка Петкова добави, че тематиката обвързвана с доставките на природен газ е въпрос на национална сигурност и законът ясно е споделил кой и къде дефинира покупката и доставката на газ а това е Народно събрание и Министерски съвет. Тези „борци срещу корупцията“ взеха натъмно решение, че стопират доставките на газ от Булгаргаз. Ние се чудихме за какво не идват в Народно събрание, а то е било поради това. Скъпата цена на газа ще я платят българските граждан и, отсече още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР