Не знаем какво ни е подготвил февруари, но със сигурност

...
Не знаем какво ни е подготвил февруари, но със сигурност
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи, които ще пробваме през февруари

Не знаем какво ни е подготвил февруари, само че сигурно ще го посрещнем с най-топлите си облекла – от пуловерите, които, както ви оня ден, могат да бъдат доста цветни, до късите и дълги пухкави якета. Но пък към тези неща постоянно можем да прибавим чифт и комфортни ботуши. Поне в дните, когато държим повече на комфорта, което пък не е наложително да бъде за сметка на стила. Особено в случай че заложим на монохромна визия в кафяво, бежово, сиво или черно.
               

Някои от стайлинг концепциите, които ви демонстрираме през днешния ден, са от стартиралата Седмица на модата в Копенхаген, където скандинавките, само че и освен те, ни въодушевяват както с минимализма, по този начин и с максимализма си. Защото от една страна виждаме по-семпли, само че елегантни съчетания от дълго палто, пуловер, ярък деним и каубойски ботуши, а от друга – се открояват statement аутфити в ярки цветове и пухкави връхни облекла. Така че измежду класическите неща, е хубаво от време на време да бъдем по-смели в избора си и да посягаме към нещо по-отличително като зелено, розово или оранжево.
               

Когато желаеме да включим някоя макси или миди пола в стайлинга, наложително я комбинираме с пуловер, като финалния щрих може да е за късо, в случай че желаеме да се получи по-интересна композиция. За уикендите пък акцентираме на комфортните дънки и панталони, късите жилетки, обемните суитшърти, кецовете или настоящите UGG обувки. Сред останалите аксесоарите най-често ще посягаме към огромните топли шалове, бейзболните шапки и дребните чанти, с които тоалетите наподобяват по-изискано.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР