Не за първи път режисьорът Люси Иларионов скандализира с избор

...
Не за първи път режисьорът Люси Иларионов скандализира с избор
Коментари Харесай

Люси Иларионов не за първи път скандализира с клип

Не за първи път режисьорът Люси Иларионов скандализира с избор на локация за фолк клиповете, които снима. Преди дни видеото му с Лорена и Джордан разгневи Софийската митрополия. Причината е, че певицата танцува и кърши снага върху камбанария на храма „ Св. Петър и Павел ” край Самоковското село Ковачевци, а в някои от фрагментите на видеото „ Крадена обич ” с сътрудника й и статисти имитирали „ Тайната вечеря ”.
Докато тече разногласието със Софийската митрополия, откъдето упорстват да се приключи разпространяването на клипа, по-паметливите припомниха за различен скандал, в който Люси Иларионов се забърка през 2018 година Тогава отново без да желае позволение от никого, тъй като не знаел, че би трябвало, режисьорът разгневи природозащитници, откакто по негова концепция Софи Маринова се снима стъпила над предпазения обект Каменните гъби край Кърджали. Тогава природозащитници скочиха, че в клипа „ Мили, благи ” наподобява по този начин като че ли Софи Маринова се е качила на необикновените скали, които попадат в Закона за предпазените територии, както и в Закона за горите. Каменните гъби са оповестени за естествена забележителност през 1974 година „ Не се е качила на каменна гъба, а на един по-нисък камък изпод ”, съобщи режисьорът. Той попаднал инцидентно в местността и бил мощно впечатлен от каменните гъби. Тогава не знаел, че са естествен феномен под специфична отбрана. Нямало табела или други означения, които да накарат Люси да желае позволение да снима там. „ Винаги сме желали, в случай че по някакъв метод е подадено, че би трябвало да се желае позволение ”, изясни той. Това не омилостиви ядосаните природозащитници и елементарни жители, които от много време знаят за предпазения обект и постоянно го посещават.

И в този момент, при разногласието със Софийската митрополия, Люси посочи същото пояснение. Режисьорът не знаел, че би трябвало да желае позволение за снимане на клипа на Лорена и Джордан на територията на храма в местността „ Петров Кръст ” в село Ковачевци. „ На това красиво място няма никой. Нито има някакви табели, отключено е, нямаше безусловно никой ”, изясни Иларионов за какво не са разбрали, че е нужно позволение да снимат там. От Софийската митрополия очевидно не одобряват довода, тъй като желаят клипа да не бъде популяризиран. Посочиха, че е „ в изострен прорез с християнския морал, възприетите от обществото правила и е в нарушаване на закона ”.

Люси пък отвърна, че Лорена не е гола и не можело да се каже, че се е покачила на камбанарията, тъй като нямало камбана. Местните обаче разясняват, че поставят камбаната при мотив. Не стои непрекъснато в камбанарията, с цел да не бъде открадната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР