Не успяхме да реализираме головите си положения.“ Думите са на треньора

...
Не успяхме да реализираме головите си положения.“
Думите са на треньора
Коментари Харесай

Генчев: По-добрият отбор победи

„ Не успяхме да осъществяваме головите си положения. “

Думите са на треньора Станислав Генчев след успеха на Локомотив (София) над Ботев (Враца) с минималното 1:0 в първия мач от 14-ия кръг на футболната ни efbet Лига.

„ През първото полувреме бяхме господари на терена. Тогава можеше да вкараме 1-2 гола. През второто полувреме поехме риск. Смятам, че по-добрият тим победи. В предишния мач трима съществени футболисти не бяха в състава, в този момент двама се завърнаха. На нашия стадион сме много по-смели. Така би трябвало да играем и при гостуванията. Днес поведохме първи и успяхме да задържим положителния резултат “, уточни Генчев.

„ По принцип всеки футболист ще има компликации да нападна отляво със мощен десен крайник. Найденов се оправя добре. Засега разчитаме на него. Всеки един мач е тест за нас. Нямаме лек мач. Трябва да търсим максимума. Следващият ни мач е най-съществен. Относно Камен Хаджиев - той не е част от тима. При сключване на контракта се разбрахме, че може да напусне, в случай че изиска. Сега има проблеми и пожела да си тръгне. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР