Не трябва да търсите щастието като следствие на външни условия,

...
Не трябва да търсите щастието като следствие на външни условия,
Коментари Харесай

3 духовни принципа, които трябва да усвоите

Не би трябвало да търсите щастието като разследване на външни условия, а да го култивирате в себе си. Щастието в действителност е методът, по който вие възприемате себе си и живота си. 3 духовни правилото ще ви оказват помощ да се чувствате по-добре.

В предизвикателните времена, в които живеем, човек елементарно може да се подаде на напрежението, страховете, терзанието, тревогата и депресията. Единственият метод да опазите себе си, е като се концентрирайте върху това да се грижите за себе си и да се усъвършенствате духовно.

Няма по какъв начин да откриете непрекъснатото благополучие, в случай че чакате то да пристигна извън. Веднъж сменили фокуса, през който виждате света, ще бъдете по-центрирани и способни да преминавате през бурите в живота. 3 духовни правилото ще ви оказват помощ да го постигнете:
Освобождаване
Способността да се освободим от прочувствените привързаности е едно от най-полезните неща, които би трябвало да усвоите. Тази духовна идея е доста остаряла и може да бъде ориентирана към предишното, сегашното и бъдещето. Идеята да присъстваме напълно сега, без да имаме упования какво би трябвало да бъде в този момент или в бъдещето, ни освобождава от възприятието на незадоволеност, когато визиите ни не съответстват със протичащото се.

Когато освобождението е ориентирано към предишното, това смъква товара, които сами сте се съгласили да носите. Всички минали разочарования и неприятни мемоари би трябвало да бъдат освободени, което може да се случи в помощта на прошката. Не забравяйте, че да простите е значимо най-много за вас самите и прошката не значи, че се съгласявате и одобрявате това, което е станало. Прошката е освобождение за вас самите. Освобождаването може да бъде ориентирано и към всички нездравословни прочувствени привързаности към хора, нездравословни привички и така нататък

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР