Не трябва да се страхуваме от думата фобия, защото това

...
Не трябва да се страхуваме от думата фобия, защото това
Коментари Харесай

Стефан Иванов: Според Конситуцията не бива да се дискриминира по пол и сексуална ориентация

„ Не би трябвало да се опасяваме от думата уплаха, тъй като това е в действителност боязън , по-скоро бих се радвал, в случай че имаше просветителни курсове и запознаване с текстове от Конституцията, съгласно които не трябва да се дискриминира по пол и полова ориентировка, или курсове по гражданско обучение “, сподели пред БНР поетът Стефан Иванов по отношение на, когато главното събитие за гей общността беше атакувано от контра - митинг на антигей деятели, които палеха знамето на дъгата, хвърляха бомбички, и демонстративно размахваха зеленчуци към ЛБТГ хората.
„ Не би трябвало да се прескачат границите на експанзия по тази тематика, тъй като те са безполезни, грозни, смешни и груби. За жал България се оказва рисково място за другите “, сподели още в „ Хоризонт до обед “ Иванов.

Според Иванов най-близки техни другари са бисексуалните и хомосексуалните хора:

„ Протестиращите против разнообразието в любовта и живота не знам дават ли си сметка, че може да зачеркнат свои близки хора или другари? Освен това хората би трябвало да си дадат сметка, че и в природата, и в живота ни постоянно е имало друга полова ориентировка ", сподели още поетът.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР