Не трябва да подценяваме способността на ГЕРБ и на Борисов

...
Не трябва да подценяваме способността на ГЕРБ и на Борисов
Коментари Харесай

Слави Василев: Има вероятност за правителство около Трифонов, за да зашият шамар на Борисов

„ Не би трябвало да подценяваме способността на ГЕРБ и на Борисов да ни изненадат. Не мисля, че техният кабинет ще получи поддръжка, само че идната опция – рулетката като се завърти и стигне проучвателният мандат до господин Трифонов, там стартирам да имам сигнали, че може и да чакаме някаква изненада. Започвам да долавям отсам и оттова, че е допустимо да се оформи някакъв кабинет към Слави Трифонов, с доста стеснен небосвод и мандат . Тези, които ще го поддържат, биха го подкрепили единствено и само, с цел да зашият един пестник на Борисов. “ Това разяснява пред БНР анализаторът Слави Василев, който е работил за предизборната акция на президента Румен Радев през 2016 година.

Никой действително не желае избори, нови избори значат длъжностен кабинет, преразпределяне на силите в последващо Народно събрание, навлизаме в незнайни води , означи Василев в предаването „ Преди всички “.

Според него най-комфортно сега се усещат от ГЕРБ, само че единственото, което ги тормози, е дали поддръжката за Слави Трифонов „ няма да стане още по-силна “.

Слави Василев счита, че бълбукането в Българска социалистическа партия е мощно, а позициите на Корнелия Нинова отслабват.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР