Не сте ли забелязали, че за живота на истински богатите

...
Не сте ли забелязали, че за живота на истински богатите
Коментари Харесай

„За да живееш добре – живей скрито!“

 тишина

Не сте ли забелязали, че за живота на същински богатите хора се знае прекомерно малко? Че от време на време те, имайки частен аероплан и вила в Канарските острови, се обличат в остарели облекла? Може да се намерения, че това е от лакомия или от боязън от гонене, само че става дума за нещо напълно друго.

Веднъж авторитетен човек разяснил този миг пред най-близкия си другар. Той споделил, че същинският триумф не търпи фукане и показност. Например, неговата   дъщеря  научила едвам на 30 години, че той постоянно е имал персонален аероплан.

„ Не искаш да ти завиждаш – обикни тишината. “ Никой не би трябвало да знае за вашия живот,  вашите завоевания, методите, по които възнамерявате да действате, вашите неуспехи и неуспехи. Не е нужно да обяснявате нищо на никого.

Същото се отнася освен до щастието, само че и до вашите цели. Ако обявявате проектите и желанията си, най-вероятно ще ви бъде доста трудно  да ги осъществите. Те ще престанат да бъдат толкоз желателни, тъй като към този момент сте ги оповестили, а вашите другари и познати към този момент ви се възхищават. Вие  просто губите мотивацията да постигнете нещо.

Запомнете:

· Не е нужно да размахвате  щастието си пред всички във Фейсбук, с цел да бъдете щастливи.

· Не е належащо да демонстрирате депресивното положение, с цел да поправите  нещо.

· Не е нужно да казвате на всички за вашите фантазии и цели, с цел да ги достигнете.

· Нямате потребност от утвърждение от другари, с цел да започнете да се издигате.

· Не е нужно да рекламирате живота си в инстаграм, с цел да покажете, че в действителност струвате нещо.

· Не е нужно да обяснявате и да потвърждавате на нещо на който и да било.

· Имате потребност от повече тишина.

И след това  ще видите какъв брой щастливи, самостоятелни и спокойни ще станете! И най-важното – вие ще постигнете задачите си!

 factroom

По тематиката:

През 2018 година съвсем всички зодиакални знаци ги чака необикновено благополучие и ето за какво!

 

Готови ли сте за нови достижения и победи през 2018 година? Защото всеки от нас го чака доста добра година. Нека забележим какви добрини тя е  приготвила за всички зодиакални…

Цялата публикация

С пари може да се купи благополучие, в случай че се харчат вярно – или за изгодата от смъртните грехове

24/12/2017 0 Comment

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и оказва помощ да построяваме любовните връзки. Проучванията демонстрират, че хората, които постоянно си мислят за секс, по-добре вземат решение аналитични задания. Похотта ни кара…

Цялата публикация

Новогодишен активатор на желанията: формула на щастието за 2018 година

 

Помните ли, по какъв начин като деца си намисляхме най-съкровеното  предпочитание за Нова година и пишехме писмо до положителния дъртак с бялата брада? Или по какъв начин, към този момент като възрастни,  пишем нашите съкровени “пораснали ”…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР