Не споделяме еднакви идеи, затова сами се явяваме на изборите.

...
Не споделяме еднакви идеи, затова сами се явяваме на изборите.
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Явяваме се сами на вота, защото никой не споделя нашите идеи

" Не споделяме идентични хрумвания, по тази причина сами се явяваме на изборите. " Това сподели водачът на „ Атака “ Волен Сидеров за решението на партията му да се яви независимо на предварителния избор.

" Когато бяхме с ВМРО-НФСБ, в процеса на деяние и съдружно съществуване, не споделяхме идентични хрумвания и не желаеме да повторим тази неточност ", сподели още той.

Според него главното разграничение е по отношение на мястото на страната ни.

„ Различни хрумвания за мястото на България, тя се намира в колониална взаимозависимост и това не от през вчерашния ден, а от доста от дълго време. Откакто сме в Европейски Съюз, загубихме стопанската система, а откогато сме в НАТО, сме изгубили суверенитета си в интернационално отношение “, счита още водачът на „ Атака “.

Той упрекна подалите документите за влизане във военния блок преди години в това, че са „ ни вкарали там принудително “.

Сидеров счита, че болшинството не се е произнесло и е трябвало да има референдуми и за влизането ни в Европейски Съюз, и за това в НАТО.

По думите му страната ни би трябвало да поеме по собствен курс и стопански, и що се касае търговията, само че „ както на нас ни е преференциално “.

Сидеров подлага на критика и служебното държавно управление, като съгласно него, то укрива същинската причина за гибелта на майор Терзиев над Черно море по време на обучение. Лидерът на „ Атака “ съобщи и че е трябвало да спрат всички учения, само че те са траяли.

Вижте още във видеото.

Предизборната акция е в разгара си и " Тази събота и неделя " продължава да ви показва водачи на листи и представители на гражданската квота в листите на първите 8 партии и обединения съгласно последното изследване на " Алфа рисърч ". То е направено със лични средства в интервала 30 май-7 юни измежду 1007 пълнолетни жители посредством директно изявление с таблети.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР