Не сме най-подходящите за служебен премиер, казаха Тошко Тодоров и

...
Не сме най-подходящите за служебен премиер, казаха Тошко Тодоров и
Коментари Харесай

Шаш и паника след разговорите с президента! Кандидатът за премиер: Съпругата ми от месец не спи, съжалете ни

Не сме най-подходящите за длъжностен министър председател, споделиха Тошко Тодоров и Горица Грънчарова - зам.-председатели на Сметната палата

Ние не сме най-подготвените хора за тази позиция. Ние сме финансисти. И в този момент би трябвало да присъстваме по силата на позициите, които заемаме. Това съобщи зам.-председателят на Сметната палата Тошко Тодоров, който дружно със сътрудника си Горица Грънчарова-Кожарева разговаряха с президента в качеството им на вероятни служебни министър председатели.

" Ние сме също хора, имаме страсти, подложени сме на необикновено напрежение. Виждате какви недоразумения се получават, този товар. Повярвайте брачната половинка ми към този момент месец не спи, допускам и брачният партньор на госпожа Грънчарова. Това се придвижва, ние имаме дребни деца. Молим ви, съжалете ни. Много ви благодаря, страхотни сте, дано да се приберем, съжалете ни въпреки всичко ", обърна се той към медиите, които ги чакаха пред Президентството. 

Според него е неразбирателство изборът на длъжностен министър председател да се свежда до 10 индивида. Той счита, че има доста хора в страната, които заслужават да са на тази позиция.

" Това са единствено диалози ", добави Тодоров. Решението е на президента, съобщи от своя страна Грънчарова.

Снимка: Георги Димитров, Дарик
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР