Не си търсим причина, за да оспорим изборния резултат. Искаме

...
Не си търсим причина, за да оспорим изборния резултат. Искаме
Коментари Харесай

Христо Иванов с предизборно обещание и въпрос към Трифонов и Манолова

Не си търсим причина, с цел да спорен изборния резултат. Искаме процедури и рестарт за честното осъществяване на вота. Това съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на Демократична България.

"Нека членовете на СИК да е съгласят да бъдат снимани, с цел да има почтени избори. Нека всички да можем да забележим изборния развой ", прикани още той.

"Една бюлетина може да стане невалидна с драсване на химикала ", добави Иванов.

"В Турция има достоверни български демократи, които няма да гласоподават за Доган и да се водят по Ердоган. Движение за права и свободи ги плаши ", разяснява Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

"Политиците би трябвало да създадат по този начин, че всички българи в чужбина да могат да гласоподават. А не Валери Сименов да споделя "да си заловен самолета ". Тези хора ще желаят да гласоподават против наглостта и Симеонов ", изясни съпредседателят на Демократична България.

"Засега виждаме, че Външно министерство пробва да си свърши работата. Въпросът е кардинален, а не за един или два гласа ", разяснява още Иванов тематиката за българите в чужбина.

Коалиция с Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да вършим. Искаме да забележим дали Слави Трифонов и Мая Манолова стоят на нашата позиция за Гешев, политиката, стопанската система, безапелационен бе съпредседателят на Демократична България.

Имаме проект, с който да понижим административната тежест със 70%, разкри като предизборно заричане Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР