Не се възприемаме като партия на войната. Винаги сме декларирали

...
Не се възприемаме като партия на войната. Винаги сме декларирали
Коментари Харесай

Биков: Ако бъде свален Румен Радев, до края на мандата на поста ще бъде Илияна Йотова

" Не се възприемаме като " партия на войната ". Винаги сме заявили своята проевропейска позиция. Ние бяхме измежду основателите за даване на оръжие на Украйна, това решение не бе взето от предходния парламент, където Политическа партия бяха на власт, имаха министър ръководител и боен министър. Демократична България бяха в тогавашното държавно управление и за 8 месеца не съумяха да вземат такова решение ". Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ в предаването " Твоят ден " на NOVA NEWS.

Той посочи, че ГЕРБ издигна кандидатурата на проф. Анастас Герджиков на кандидат-президентския избор, когато Румен Радев завоюва втори мандат.

" Трудно ми е да проучвам хора, които страдат от въртоглавост ", разказа политическата изразителност на своите съперници Биков.

Относно споменаването на процедура за импийчмънт, той запита: " Те знаят ли да вземем за пример, че в случай че бъде свален Румен Радев до края на мандата на поста ще бъде Илияна Йотова. Аз също считам, че е извънредно неполезно за българската страна да няма парламент и тя да се ръководи от президентската институция ".

" В нашите структури отношението към Демократична България не е по никакъв начин положително, да не кажа нещо по-друго ", добави Тома Биков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР