Не само стайлингът ни стана по-разнообразен през 2021-ва, но и

...
Не само стайлингът ни стана по-разнообразен през 2021-ва, но и
Коментари Харесай

30 идеи с най-ярките тенденции в маникюра за 2022 година

Не единствено стайлингът ни стана по-разнообразен през 2021-ва, само че и маникюрът като че ли беше това поле за изобретателна изява, от което имахме потребност, с цел да „ избягаме “ за малко от пандемията. Следим от ден на ден профили в Инстаграм, резервираме си хрумвания и знаем тъкмо какво желаеме, когато отидем при маникюристката си или самоуверено се впускаме сами да бъдем повелители на ноктите си. А положителната вест е, че най-ярките трендове в маникюра през 2022 година са даже по-красиви от, които видяхме през миналата.

Ако обичате ноктите ви да бъдат по-семпли, то незабавно ви успокояваме, че неутралните тонове ще бъдат измежду водещите тематики. „ Почистените кожички, подхранената кожа и nude лак, който е в звук с цвета на кожата постоянно са изискан “, споделят експертите, тъй че от време на време даже една безцветна основа на къси нокти може да бъде извънредно елегантно решение.

Вече няколко сезона виждаме по какъв начин френският маникюр освен е модерно, само че може да бъде по-интересен и разнороден благодарение на разнообразни цветове и хрумвания, които излизат отвън класическите рамки. Така че в случай че го харесвате, просто заменете бялото с алено, зелено или даже можете да комбинирате няколко тона.
               

Минималистичните елементи като микро сърца,, точки или съвсем всичко, което харесвате, са занимателен, само че тънък метод да подправите всеки маникюр. И до момента в който стикерите за нокти са супер елементарен метод за реализиране на професионално изглеждащ свършек, в случай че се чувствате изобретателни, можете да постигнете този резултат и с лак. Сърцата са изненадващо лесни за изобразяване, както и точките, които обичаме да слагаме в основата на нокътната плочка.

Отървете се от всички предубеждения, които имате по отношение на животинския принт върху ноктите, тъй като през 2022 година той ще наподобява по-елегантен от всеки път. А във връзка с цветовете сигурно водещ ще бъде Very Peri (ето страхотни хрумвания с него), както и всички нюанси на зеленото и синьото. Color block комбинациите също ще бъдат същински шлагер, изключително през по-топлите месеци. Вижте всички хрумвания в галерията ни!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР