Не само жените имаме слаби страни. Мъжете също страдат от

...
Не само жените имаме слаби страни. Мъжете също страдат от
Коментари Харесай

Най-големите мъжки комплекси

Не единствено дамите имаме слаби страни. Мъжете също страдат от свои си комплекси и терзания. Ето и някои от тях: 

Парите

Мъжът постоянно се комплексира от финансовите проблеми. Особено в случай че дамата до него е по-добре с парите. Това сигурно ще нарани мъжкото му его и ще го накара да се усеща слаб. Този мъжки проблем обаче избива в кавги по други въпроси, тъй като той мъчно ще си признае, че се усеща помрачен от теб.

Жените

Когато мъжът е отхвърлен от жена, това наложително въздейства върху самочувствието му. Въпреки приказките, че са привикнали да им отхвърлят и че незабавно, откакто са били отблъснати, се насочват към идната „ жертва ”...оказва се, че и мъжкото сърце може да бъде разрушено. Ако не сърцето, то най-малко егото. 

Размерът 

Колкото и да не си го признават – размерът на мъжкото достолепие е огромната уязвимост на мъжете. Добри и да е напълно наред като величина и дебелина, той постоянно ще позволява, че другите мъже имат още по-големи достолепия. Те даже споделят, че от време на време заобикалят писоарите, тъй като е обезпечено, че там ще си ги мерят.
И като приказваме за размери – мъжете се тормозят и от височината си. Имай поради, че съвсем постоянно ниските мъже са доста комплексирани.

Оплешивяването

Друг сериозен мъжки комплекс и негово обезпечено едва място. Особено в случай че към този момент са забележими белезите, че косата му е стартирана да се сбогува с него. Рядко си го признават, само че постоянно страдат от оплешивяването. А преди да стартира процесът, пък страдат тъй като се опасяват, че един ден ще оплешивеят. Колкото и да е съвършен и неустрашим, сигурни сме, че даже и Пърси, би се комплексирал от косопада си. 

Без значение от кой комплекс страда твоят човек, ти ще си пострадала сигурно. Мъжът, както знаеш, не споделя проблемите си, а просто ги избива на кавги и проблеми. Затова даже и да си разкрила слабите страни на мъжът до теб, по-добре не бъркай със сол в раната, а вместо това се пробвай да му окажеш помощ да ги превъзмогне:) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР