Не само излизаме извън очертанията, не само изневеряваме на ,

...
Не само излизаме извън очертанията, не само изневеряваме на ,
Коментари Харесай

12 идеи, които ще ви откажат от черната очна линия

Не единствено излизаме отвън очертанията, освен изневеряваме на, само че сме подготвени да използваме и цялата палитра от ярки цветове, с цел да се превърнем в майстори на четката... или най-малко да опитаме.

Очната линия постоянно е предизвикателство, с което си коства да се преборим , а тези нереални и цветни игри с линиите към клепача, които визажистите показват, още повече ни подтикват да поставим усърдие. Цветната очна линия е не само ефектна, но позволява да не нанасяте различен по клепачите. Може даже да се лишите и от серпантина. Така единствено няколко линии по вертикала или хоризонтала могат да освежат всяка празненство визия. И освен, по-семплите решения биха се вписали и към дневния ви тоалет. А лятото е идеалният миг да деянията дързот във връзка с грима си.

И въпреки всичко, как да създадем елементарно нанасянето на очната линия?

Най-лесният метод е да следвате посоката от основата на клепача към края, където леко да издължите и удебелите линията за приемане на резултат „ котешко око “. Не издърпвайте клепача, тъй като по този начин единствено ще увеличите шанса за приемане на грапавина.

Не по-малко значение е типът на самата очна линия. Гримьорите предлагат писалките вид флумастер, тъй като дават по-добър надзор на придвижването, като че ли боравите с химикалка върху лицето си и го вършиме с.

Ако не желаете да се получава мощно изразена линия, може просто леко да запълните основата на горния клепач сред самите мигли. Ще се получи гальовен и минималистичен вид.

Е, девойки, избере си цвят и покажете артиста в себе си!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР