Не съм особен привърженик на теорията за заговорите. Всеки заговор

...
Не съм особен привърженик на теорията за заговорите. Всеки заговор
Коментари Харесай

Каквито са ни греховете – такива ще са и болестите ни (първа част)

Не съм необикновен последовател на теорията за заговорите. Всеки скрит план също се случва по Божията воля. Ако търсим отговорни за пандемията от ковид, в никакъв случай няма и да се приближим до истината. Трябва да се осъзнае закономерността на протичащото се.
Каква може да е тази причинност?
Аз мога да ви предложа една догадка. Базирана на доста наблюдения и духовни разбори. Вирусът е мутирал. В белите дробове на прилепите си е бил част от цялата клетъчна система на животното. Защото по този начин внезапно се трансформира „ държанието “ му, когато той попада в човешкото тяло? Не е ли по-логично да допуснем, че е основан в някоя научна лаборатория? Как да търсим естествените аргументи за случилото се?
В първите си книги пишех за това, че инфекциите и вирусите човек си ги основава самичък. Може да звучи необичайно, само че аз мисля, че нашето подсъзнание ни основава заболявания, с цел да променим своето отношение към света и своето държание. Подсъзнанието ни знае всичко, има цялата информация за предишното и бъдещето.
Ако нарушаваме висшите закони, а това може да навреди на душата, поражда защитна реакция. Възникват вируси, пораждат проблеми. Аз мисля, че неслучайно разновидността на вируса е станала в човек. Едно общество се привързва прекалено много към концепция или към материалното, усилва се експанзията и това след време може да докара до изгубването на човешкия тип. 
Трябва да се приключи тази рискова наклонност. И се появява някакъв вирус или болест, които да спрат неправилната посока на развиване на съответната страна, или на човечеството. Или в случай че приказваме на елементарен език – каквито са ни греховете – такива ще са и заболяванията ни.
Нека си напомни епидемиите от сифилис, чума и холера в Европа. Кога е почнало това? В началото на разцвета на епохата на Възраждането, която е била и по едно и също време епохата на Израждането. Повсеместен разврат, волност в приемането на наслаждение – всичко това е трябвало по някакъв метод да бъде прекратено. Пътешествениците, идващи  от Америка, донесли страшната болест, незнайна до момента в Европа – сифилис. Индианските племена съжителствали с тази болест в телата си без проблеми. Сериозните затруднения и последици били при европейците. Тоест епидемиите, катаклизмите и другите беди и бедствия се оказва, че корелират с вътрешното положение на огромни групи от хора.
Бях в Китай през януари тази година. Забелязах, че стартирам да имам някакви проблеми с белите си дробове. Уж се усещах напълно здрав, само че енергетиката ми беше не в положително положение. Нещо се случваше. Започнах даже да получавам някакви обриви по кожата в зоната на белите дробове. Мощно вътрешно неодобрение от съдбата– това означаваха тези енергетични признаци. При разбора ми стана ясно, че съм влезнал в резонанс с енергетиката на Китай. Защо тя се оказа толкоз неблагополучна? 
Китай е с лидерски позиции в света. Китай се пробва да подчини целия стопански и политически свят. Китай е във напредък. И възприятието на предимство от своята богоизбраност стартира да се вижда все по-ясно. Това се назовава надменност. 
Как може да се потуши и да се балансира това в огромни групи от хора, които усещат предимство като резултат от поклонението пред благополучието, триумфа, парите, стабилността и прочие Трябва да бъдат лишени от тази непоклатимост. Инфекцията е като знак на „ оскърбление на ориста “.
Как реагира човек с нараснала надменност на ударите на ориста? Той вътрешно не ги приема. Той се наскърбява. И това като предписание удря в белите дробове. Значи би трябвало да се появи болест, реакцията на която ще провокира проблеми с белите дробове. И колкото по-силно човек е вкопчен в стабилността, толкоз по-тежко протича заболяването. 
Забелязал съм го при мои пациенти – в случай че човек е внезапен, негъвкав и неприемащ смяната на ориста – постоянно се появяват проблеми с белите дробове.
(Следва продължение)
Това е слово, произнесено от Сергей Лазарев на 13 март 2020Превод: Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР