Не съм абсолвент на университета Алпе Адрия в Клагенфурт, а

...
Не съм абсолвент на университета Алпе Адрия в Клагенфурт, а
Коментари Харесай

Пламен Николов даде още обяснения за образованието си в Австрия

Не съм абитуриент на университета Алпе Адрия в Клагенфурт, а специализант със предпазен теоретичен план там. Това сподели за Българска телеграфна агенция номинираният за министър-председател от " ИТН " Пламен Николов. Поводът за този коментар е обявата в клагенфуртския вестник " Клайне цайтунг ", обвързвана с образованието на Пламен Николов в Австрия. Авторът на публикацията, който е началник на икономическия отдел на вестника, твърди, че Николов не е бил ученик на университета, съдейки по публична информация, получена от доктор Анегрет Ландес, завеждаща отдела за връзки с обществеността на университета Алпе Адрия в Клагенфурт.

Николов бе безапелационен, че е редно запитването от австрийска страна, да бъде отправено не към университета в Клагенфурт, а към австрийското министерство за обучение, просвета и просвета, защото става въпрос за научнен план " Феноменологията и етапите на прекарване при възприемането на субективното време ". " Благодарение на него съм защитил своя дисертационен труд пред ВАК ", разясни претендентът за министър председател от Има Такъв Народ.

Проектът, чиято фотография Николов изпрати, е послужил за отбрана на докторската му теза в България. Той  разяснява, че точно австрийското министерство са присъдили стипендията " Ернст Мах ", а университетът в Клагенфурт просто е бил мястото, където осъществя своя теоретичен план.

Николов посочи, че до момента в който е бил там, е употребил библиотеката и научния запас на тримата професори, които са били упоменати и по време на конференцията. " Двама от тях са още живи и здрави ", показва той, визирайки имената на Manfred Moser, Michael Polemis. Николов благодари за поддръжката им.

Именно чрез реализацията на плана, Пламен Николов пази и дисертационния си труд пред Специализирания теоретичен съвет по философия към Висшата атестационна комисия /ВАК/ към Министерски съвет на Република България.

Николов напомни, че докторските степени тогава са се присъждали от ВАК, а единствено аспирантурите са се водили към някакво научно звено - университет или академия.
" В този смисъл аз съм аспирант на СУ, само че лекар на ВАК ", посочи Николов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР