Не са открити проекти и разрешение за строеж за извършените

...
Не са открити проекти и разрешение за строеж за извършените
Коментари Харесай

Не са открити разрешения за строеж и ремонти на обекти около УМБАЛ "Св. Иван Рилски"

Не са открити планове и позволение за градеж за осъществените строителни действия и поправки за комерсиалните обекти на бул. „ Иван Гешов “ в София, където през февруари от токов удар умря 16-годишно момче. Това оповестяват на столичната РДНСК. 

Направено е питане до кмета Йорданка Фандъкова за документите, въз основа на която е изработен ремонт на булеварда, а инспекцията на строителния надзор ще продължи, откакто получи изисканата информация. 

 
В РДНСК - София е постъпило писмо от основния проектант на Следствен отдел към окръжна прокуратура, че в отдел „ Архивно обслужване и цифров списък “ при НАГ - Столична община не са открити утвърдени планове и позволения за градеж за осъществени строителни действия и поправки в региона на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ на бул. „ Акад. Иван Гешов “ в сектора сред бул. „ България “ и ул. „ Св. Георги Софийски “ (в т. ч. ремонт на светофарна уредба). Изключение прави издадено позволение за градеж от 20.07.2006 година за обект: „ Преасфалтиране на бул. „ Акад. Иван Гешов “ до ул. „ Св. Георги Софийски “ и замяна на махленски тръбопровод по източното платно от ул. „ Григор Начевич “ до действителен тръбопровод “. 
РДНСК - София е изискала от Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, и дирекция „ Управление и разбор на трафика “ - Следствен отдел към окръжна прокуратура данни за осъществени от Столична община строителни и монтажни действия в интервала 2013 година - 2021 година на тротоар, велоалея, светофарна уредба на бул. „ Акад. Иван Гешов “ пред УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “. След като РДНСК - София получи изисканата информация ще предприеме съответни дейности в границите на вменените по Закон за устройство на територията компетентности и пълномощия, осведомят от ДНСК. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР