Не разбирам защо Корнелия Нинова бяга от парламента и иска

...
Не разбирам защо Корнелия Нинова бяга от парламента и иска
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Нинова да предизвика вот на недоверие, не да обикаля по села и паланки

Не разбирам за какво Корнелия Нинова бяга от Народното събрание и желае да смъкна държавното управление с партизанска война и подривна активност. Конституцията в страната е ясна и има опцията за избор на съмнение. После да се търси революционна конюнктура извън.
Това съобщи водачът на Политическа партия ГЕРБ доктор Даниела Дариткова пред bTV.

" Госпожа Нинова евентуално е доста по-опитен политик от мен, само че пък тя не търси разговор с останалите опозиционни партии и продължава да разчита единствено на силата на Българска социалистическа партия. Нормално е напъните да бъдат ориентирани първо в Народното събрание, а след това в търсенето на революционна конюнктура, която да сътвори извън. мисля, че такава не съществува сега ", отсече Дариткова и добави:

Опозицията може да провокира всенародно доверие и от трибуната на Народното събрание, а не да " обикаля по села и паланки ".

" Имаме несъмнено парламентарно болшинство, което е на основата на съдружно съглашение. Имаме държавно управление, което извършва съдружна стратегия. Ситуацията сега не допуска голямо напрежение. Разумният политически метод желае да се търси единодушие, с цел да се излезе от рецесията. Би следвало в това състояние в действителност виновните политически сили да не търсят предварителни избори ", разяснява Дариткова.

Последва въпрос за разклащането на обединението след вчерашните изкавания на Обединените патриоти, които приканиха ГЕРБ да уточни ясно кои са техните сътрудници. Поводът за разприте станаха доброволните отряди - концепция на Оперативна програма, от която ГЕРБ се отхвърли. Патриотите приканиха съдружните си сътрудници да прегласуват закона, другояче би настанало време разделно.

" Имаме динамични прочувствени връзки с съдружните ни сътрудници. те са много експанзивни в деянията си. Бяха прочувствени, не рационални през вчерашния ден. Ситуацията бе такава, че никой с изключение на тях не поддържа предлагането за основаването на доброволните отряди. Търсехме решение, с което да няма риск от самоправство. Отговорността беше наша, тъй като гласът ни бе решителен ", уточни Дариткова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР