Не прозвучаха никакви призиви за мир по време на посещението

...
Не прозвучаха никакви призиви за мир по време на посещението
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Байдън и Зеленски отказват да чуят опасенията на Русия

Не прозвучаха никакви апели за мир по време на визитата на украинския президент в Съединени американски щати, съобщи представителят на Кремъл

Кремъл съобщи през днешния ден, че визитата на украинския президентВолодимир Зеленски в Съединени американски щати не е демонстрирала никаква подготвеност за вслушване в паниките на Русия, а Вашингтон води в Украйна " де факто непряка война " против Москва, съобщи Франс прес.

" Засега можем със страдание да установяваме, че нито от страна на президента (на Съединени американски щати Джо) Байдън, нито от страна на президента Зеленски не прозвучаха въпреки и някакви думи, които би могло да се одобряват като евентуална подготвеност за вслушване в аргументите за паника на Русия ", сподели пред публицисти представителят на КремълДмитрий Песков, представен по ТАСС и Българска телеграфна агенция.

По време на това посещаване " не прозвучаха никакви апели за мир, действителни апели за мир – не за пред камера, както се споделя, а действителни ", акцентира Песков.

Говорителят на Кремъл означи, че доставките на западни оръжия за Киев не спомагат за решение на спора, а единствено удължават страданията на украинския народ. " Съединени американски щати не престават своя курс, водещ към това де факто и индиректно да водят война с Русия до последния украинец ", съобщи той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР