Не пропускайте театралните предложения защото скоро излизат във ваканция. Преспанските

...
Не пропускайте театралните предложения защото скоро излизат във ваканция. Преспанските
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Театрални предложения

Не пропускайте театралните оферти тъй като скоро излизат във почивка.

„ Преспанските камбани ”
Постановката на спектакъл Добрич гостува довечера в Младежкия спектакъл. Атрактивен, въздействащ и актуален сценичен прочит на класическата история, под режисурата на Стефан Спасов.
Балет " Арабеск " ни кани на " Опера Дива "
Премиерата е на следващия ден в Музикалния спектакъл. Спектакълът сплотява четири от най-популярните опери- “Норма ”, “Тоска ”, “Травиата ” и “Мадам Бътерфлай ”. Това, което ги свързва, е изборът и ориста на основните героини и превръщането им в знак на женската отдаденост.Норма, Виолета, Чо Чо Сан, Тоска -четири дами по пътя им към избавлението. Всички те са обединени от общото им препускане към пропастта на обречената обич. Класическите героини през погледа на хореографката Мариана Крънчева и със специфичното присъединяване на Веса Тонова.

Като по поръчка
" София Моно " стартира в събота
„ Променяне ” на Йоана Буковска повежда театралния маратон.

В парка на Военната академия ще станете част от „ Променяне ”. Защото спектакълът прибавя виртуална действителност с вашия телефон. Йоана Буковска изпълва сцената със спомените на Лив Улман - за живота, екрана, Ингмар Бергман, актрисата и дамата, които се борят за превъзходство. Нейното същинско „ Аз ” се разкрива посредством истории и хора, през персонални страхове от детинство, до вътрешната неустановеност на работеща майка, с прочувствени женски пропадания и креативен върхове или сривове

„ Аз, досадникът ” поема щафетата на 2 юни. Героите на Сашо Кадиев и Мириан Бачев ще си поделят две прилежащи хотелски стаи, като самоубиец и палач. Единият е нещастно влюбен, другият - има цел за ликвидиране. Ще ги откриете в парка на Военната академия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР