Не поема никаква отговорност. При идеята да е отговорен за

...
Не поема никаква отговорност. При идеята да е отговорен за
Коментари Харесай

Как да разбереш, че не е готов да се обвърже

Не поема никаква отговорност. При концепцията да е виновен за нещо, въпреки и малко, незрелият мъж ще побегне със страшна скорост. Ще го познаеш елементарно и отдалече - всяка мисъл, че от него зависи нещо или тябва да поеме някаква отговорност, го кара да пребледнява и трепери.

Не те търси, не ти дава отговор на sms-ите, не ти звъни, не ти написа...Сигурни признаци, че не е подготвен да се обвърже. Мъжете, които поддържат връзка с теб единствено по телефона или онлайн, несъмнено не се интересуват от теб. Да, мъжете не обичат да пишат sms-и, само че когато затънат по теб, това става неизбежно.

Не демонстрира непосредственост, не те държи за ръка, не те прегръща, а вместо това съблюдава отдалеченост. Всичко това изрично демонстрира, че той не е подготвен да се обвърже или най-малко не с теб. Лесно ще усетиш дали липсва непосредственост - в случай че забележиш, че той по никакъв метод не желае да показва по-близки връзки, даже и да сте единствено двамата, явно не е подготвен за такива.

Бяга от запознанството с околните ти. Ако не е подготвен да се обвърже с теб, сигурно няма да желае да го направи и с родителите ти, приятелите ти, околните ти, въобще хората, на които държиш. Той е наясно, че това сред вас няма да продължи дълго, а не желае след това да би трябвало да се разделя с теб, с цялата ти рода и с всичките ти другари.

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР