Не, още не бързаме да се връщаме към дънките. Но

...
Не, още не бързаме да се връщаме към дънките. Но
Коментари Харесай

12 шопинг находки в търсене на перфектния широк панталон

Не, още не бързаме да се връщаме към дънките. Но пък в случай че не ни се носи пола или рокля, то необятният панталон е прелестна опция, в която може да се усещаме освен удобно, само че и много елегантно. Моделите с висока талия и басти са измежду обичаните ни, без значение дали бихме избрали безпристрастен цвят като черно, бяло или бежово, или пък нещо по-ярко и цветно.

Предимството на необятния панталон е, че може да го комбинираме както с кецове, по този начин и с мокасини или високи токчета. Може да бъде част от костюм или пък да го съвместим единствено със обикновен бял топ или тишърт за топлите дни. По-изискана версия може да се получи, в случай че горната част е единствено елек от костюм, един тренд който неотдавна се завърна в дамския дрешник. Ако е на тънко райе пък в допълнение ще издължи силуета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Той е обичана дреха на скандинавките, както се видя и по време на неотдавна провелата се Седмица на модата в Копенхаген, които го носят най-вече в по-минималистичен стайлинг. Нещо, което може да бъде ентусиазъм за офис дрескода.

Намирането на съвършения чифт необятен панталон, който да дава отговор на нашето тяло, бюджет, жанр и ежедневните ни потребности, може да бъде предизвикателство, сходно на намирането на съвършения чифт дънки – сложен развой, с който всички сме прекомерно добре осведомени. Но пък с днешните шопинг находки може би ще се улесним, тъй като той сигурно ще остане в дрешника ни и през идващите месеци.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Annemiek Kessels (@modedamour)

 
Дизайнерските обувки, които в никакъв случай няма да излязат от мода

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР