Не очаквам много от преговорите между Киев и Москва без

...
Не очаквам много от преговорите между Киев и Москва без
Коментари Харесай

Искрен Иванов: Не очаквам много от преговорите между Киев и Москва без наличието на посредник


" Не чакам доста от договарянията сред Киев и Москва без съществуването на медиатор , тъй като в такива договаряния, изключително сред Русия и Украйна, които отсега нататък ще се водят в доста насоки, няма по какъв начин да има триумф, без да има медиатор ". Това съобщи в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " политологът от СУ Искрен Иванов , който е експерт по интернационална сигурност и ръководство на спорове :
" Ефективни договаряния може да има само и единствено, в случай че двете страни, Русия и Западът, седнат на една маса и също си поговорят за бъдещето на Украйна . На тези договаряния по-скоро аз чакам някакви краткосрочни резултати, които по един или различен метод да дадат вероятно сюжет за това какво може да се чака в околните няколко седмици – деескалация или последващата ескалация на спора ".

" Основната причина за това напрежението в действителност да деескалира е да има разговор сред Запада и Русия ", сподели още политологът:

" Докато няма явен градивен разговор сред Съединените щати и Русия по отношение на Украйна и по отношение на дейностите на Русия в Европа като цяло, аз не мисля, че ние ще станем очевидци на дълготраен мир . Наистина ние сега виждаме опити за помирение, само че това помирение ще е единствено краткотрайно ".

Цялото изявление с Искрен Иванов можете да чуете от звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР