Не очаквахме да загубим изборите. Назад в годините БСП е

...
Не очаквахме да загубим изборите. Назад в годините БСП е
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Местните скандали заглушиха дебата за Европа

Не чакахме да загубим изборите. Назад в годините Българска социалистическа партия е губила доста избори и след всички загуби сме казвали и сме се стимулирали с това, че я сме повишили резултатите, я мандатите и всичко това не ни е предписание добра услуга, разяснява Христо Проданов, зам.-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия пред Българска национална телевизия.

"Имаше явна интензивност в последните 15-20 дни от акцията персонално от премиера Бойко Борисов. Той обикаляше, раздаваше пари, здраве, храна на хората, което неизбежно е оказало въздействие върху тези резултати. Но аз не желая да се извинявам и да приказваме за другите. Проблемът е при нас и ние би трябвало да си го разгадаем ", сподели Проданов.

Според него огромна част от тематиката за корупцията и локалните кавги заглушаваха дебата за Европа и европолитиките.

"Избраните евродепутати са тези в първата петица и тя ще влезе. Сергей Станишев от пети става втори ", разяснява още Проданов.

Българска социалистическа партия стартира процедура за директен избор на ръководител на партията. Това разгласи водачът на партията Корнелия Нинова, като посочи, че ще се включи в идното съревнование. Националният съвет на Българска социалистическа партия ще разиска през днешния ден и предлагането левицата да се върне в Народното събрание.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР