Не ни интересуват имената в предложения кабинет, защото зад него

...
Не ни интересуват имената в предложения кабинет, защото зад него
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Няма да подкрепим предложения кабинет

„ Не ни интересуват имената в оферти кабинет, тъй като зад него прозира моделът на ГЕРБ – идеологията, с коятo Българска социалистическа партия се бори от доста години. Категорично няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ. “ Това съобщи секретарят на парламентарната група на “БСП за България “ Вяра Емилова в ефира на Nova News.
Емилова уточни още, че няма по какъв начин Николай Габровски да сформира самичък своя кабинет, тъй като неговата структурата би трябвало да е съгласувана с партията мандатоносител – в тази ситуация ГЕРБ.
Депутатът от Българска социалистическа партия съобщи, че социалистическата партия има подготвеност да води диалози за сформиране на държавно управление с „ Продължаваме Промяната “ при връчване на втория мандат: „ С Политическа партия бяхме съдружни сътрудници в предишното ръководство и дружно прекарахме доста от левите политики на Българска социалистическа партия “, сподели Емилова.
Тя съобщи, че в случай че се стигне до трети мандат и той бъде връчен на Българска социалистическа партия, партията има подготвеност да предложи държавно управление. „ В никакъв случай няма да водим диалози с ГЕРБ и в третия мандат “, безапелационна бе Вяра Емилова.
„ Ако третият мандат бъде даден на друга политическа партия, ние ще седнем на масата и ще водим договаряния за политики – значимо е ползата на българските жители да бъде предпазен “, уточни още Емилова.
Във връзка с изключването на Явор Божанков от парламентарната група на Българска социалистическа партия, Емилова разяснява: „ Поведението на Явор Божанков не е правилно. Когато си лидер на листата от избрана политическа партия и си защитавал нейната идеология, да реагираш по този начин не е редно по отношение на хората, които са дали своят вот за теб. Той излъга своите гласоподаватели “, сподели Емилова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР