Не напускам групата на Продължаваме Промяната - Демократична България в

...
Не напускам групата на Продължаваме Промяната - Демократична България в
Коментари Харесай

Добромира Костова от Зелено движение: Не е сега моментът да се ...

" Не напущам групата на Продължаваме Промяната - Демократична България в Общински съвет - Пловдив и не утвърждавам взетото от Националния съвет на Зелено придвижване решение да се яви на идните парламентарни избори отвън формата на ПП-ДБ ", написа тя във Facebook.

 

Костова акцентира още: " От месеци по отношение на ПП-ДБ се води невиждана мръсна и очерняща акция на всички равнища - политическо, медийно, с дезинформация и подправени вести, със противоречиви и искрено политически назначения в служебния кабинет, поставящи под подозрение резултата от идните избори. Примерите за това към този момент са безброй. "

По думите ѝ каквито и неточности да направи обединението в последните месеци, явно е " направила и нещо доста вярно за България, щом сега целият уред на дълбоката страна е впрегнат против ПП-ДБ ".

 

" Смятам, че моментът е извънредно несъответствуващ за сцепване и овакантяване на кораба. Във всяко друго време бих схванала желанието за търсене на личен път и изява, само че не и във времена на тежка политическа рецесия. И в тази връзка все още съм замразила участието си в Зелено придвижване. Все още имам вяра, че в някакъв миг в бъдещето партията още веднъж ще бъде организацията, в която открих съидейници и поддръжка за водене на съвременни зелени политики ", безапелационна е тя.

 

преди ден решението си да напусне ПП-ДБ и търси друга форма за явяване на идните на 9 юни избори.

 

" Настоящият формат се потвърди като незадоволително ефикасен за отбраната на демократичните правила и отстояването на основни за България промени. Гласуването на Националния съвет бе предшествано от необятно допитване до членовете на партията, което също сподели поддръжка за явяването отвън ПП-ДБ ", споделиха от партията в понеделник.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР