Не можем да разпишем празен чек на втори служебен кабинет

...
Не можем да разпишем празен чек на втори служебен кабинет
Коментари Харесай

ГЕРБ - СДС: Не можем да разпишем празен чек за кабинета на Радев

Не можем да разпишем празен чек на втори длъжностен кабинет на президента Радев. Това сподели пред публицисти националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Александър Иванов, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Той дефинира желанията за внасяне и разглеждане на актуализация на бюджета за 2021 година като истерични.

" Още повече, че бюджетната процедура се образува при образуване на Бюджетна комисия в Народното събрание. Виждаме един безпорядък, който царува сред парламентарните групи. Бюджет на страната се гледа при болшинство ", сподели още Иванов. По думите му в този момент за втори следващ път не е могло да се образува болшинство и това е под дирижирането на президента Радев.

" Ние не можем да разясняваме, като нямаме изложени числа, които да са пред Бюджетна комисия. Другото, което би трябвало значимо да отбележим, е, че нашата парламентарна група може да разяснява и преглежда такива оферти, когато има образуване на Бюджетна комисия в това Народно заседание. Сега да разясняваме числа чувал, не можем да създадем и не смеем да твърдим, че ще бъдем виновни при разписването на подобен празен чек ", сподели още депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР