Не можели да се съобразяват с исканията само на едно

...
Не можели да се съобразяват с исканията само на едно
Коментари Харесай

74 на сто не искат болниците да са фирми

" Не можели да се преценяват с настояванията единствено на едно съсловие. Не едно съсловие, а 74 % от българите желаят лечебните заведения да не са търговски сдружения. И с тях ли не можете да се преценявате?У, съобщи в Силистра водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при присъединяване си в общинската конференция на социалистите. Управляващите се подиграват с бедността и неволите на хората. За един ден нарекоха протестиращите сестри - душевен нестабилни, терористки, никои, провокаторки, шантажистки, добави тя. Не можел да се трансформира здравноосигурителният модел, а може българите да доплащат най-вече за здраве в целия Европейски съюз, разяснява още Нинова.

На конференциите на Българска социалистическа партия в цялата страна се разискват наболели въпроси в опазването на здравето, образованието, стопанската система и приходите. В Силистра новият ръководител се споделя Димитър Тодоров. Пожелавам му мощ и борбеност да отстоява концепциите на Българска социалистическа партия, поздрави го Вяра Емилова.

Валентина Бонева още веднъж ще е общински ръководител на Българска социалистическа партия в Стара Загора, взеха решение делегатите. Конференцията още веднъж й отреди лидерския пост, макар конкуренцията от още петима претенденти и разпореди на общинските съветници да работи като мощна съпротива и да упражнява надзор върху локалната власт, да вземат решение наболели проблеми на жителите. Съветници, депутати и партийният съвет да наблюдават развиването на процесите в " Марица изток " и да реагират навреме. С скришен избор бургаските социалисти също взеха решение да поверят нов мандат на досегашния си водач Живко Господинов.

Българска социалистическа партия може да се оправи с рецесиите в страната, само че единствено в случай че е единна. Няма по какъв начин да имаш проблеми вътре, а да разрешаваш тези на открито, съобщи в Дупница зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. По думите му през днешния ден задачата е партията да се консолидира, да построява мостове. Начело на Българска социалистическа партия в Дупница към този момент е общинският консултант Александър Анин. При гласуването за ръководител на Българска социалистическа партия в община Добричка надви поддръжката за кмета на село Паскалево Живко Желев. Яни Янулов оглави структурата в Несебър, а Младен Тимчев получи мандат да ръководи в Сандански. Георги Георгиев ще дефинира политиките на Българска социалистическа партия в Радомир. 37-годишният Пламен Панев смени досегашния ръководител на партийната организация в Димитровград. Конференцията в Пазарджик избра за ръководител на Общинския съвет на Българска социалистическа партия Лиляна Мърхова.

Още пет столични региона организираха своите конференции като социалистите в тях преизбраха досегашните си ръководители. Управителят на ДУМА Иван Пешев ще продължи да води организацията в Слатина, още двама общински съветници получиха нов мандат - Николай Николов в " Красно село " и Николай Велчев в " Лозенец ". Доверието на съпартийците си завоюваха и Орлин Ваташки във " Витоша ", и Християн Кръстев във " Връбница ".

Втори мандат отпред на Българска социалистическа партия в община Марица получи Виолета Христодулова, която даде обещание непрекъснат мониторинг на дейностите на локалната власт и месечни срещи с жителите на общината. Сопотските социалисти също дадоха в допълнение време на 29-годишния учител Станислав Стоенчев да довърши започнатото консолидиране на партията и да донесе повече изборни победи. Още 4 години доктор Красимира Бунова ще предвожда социалистите в Нови Пазар.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР