Не мога да кажа защо екипът на Клиника по нефрология

...
Не мога да кажа защо екипът на Клиника по нефрология
Коментари Харесай

За трансплантираните в Александровска болница - звънете и идвайте от понеделник, 16 ноември

Не мога да кажа за какво екипът на Клиника по нефрология и трансплантации напуща, тъй като в не е упомената. Лично моето мнение е, че е поради преместването на клиниката – само че това е краткотрайно. Това съобщи шефът на Александровска болница проф. Борис Богов.
На въпроси на Нова телевизия дали в действителност клиниката работи, Богов изясни, че в случай че звъннете там, няма кой да ви отговори, тъй като телефоните щели да бъдат преместени през днешния ден, 13 ноември. " Нека звънят от понеделник ", съобщи той пред Нова телевизия.
 Сигнал: Единствената у нас клиника за бъбречно трансплантирани се трансформира в Коронавирус поделение Сигнал: Единствената у нас клиника за бъбречно трансплантирани се трансформира в Коронавирус поделение
Преструктурират в Коронавирус поделение Клиниката по трансплантация и нефрология в Александровската болница. За това сигнализира Иван Димитров о...
650 пациенти има по документи. Новият екип е задоволително квалифициран, сподели още Богов, само че призна, че работата щяла да е двойна. „ В никакъв случай обаче няма да бъдат изоставени тези хора ”, добави той.
Ще бъдем ли задоволително изолирани? Кой ще ни преглежда? Тези въпроси задават хора с осъществени трансплантации на бъберек. Най-важното е точно това – да има точна и ясна информация какво се случва. Нещата се трансформират ежечасно, за по-добро съгласно мен, съобщи майка, която е дарила бъбрек на щерка си.
„ Политиката на страната е да върви след събитията. Нека създадем по този начин, че това да се промени ”, уточни въпросната майка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР