Не коментирам слухове или писания, най-вероятно това е вътрешно контролирано

...
Не коментирам слухове или писания, най-вероятно това е вътрешно контролирано
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Опитите да се върне бюджета на служебното правителство е подло и безотоговорно

Не разясня клюки или трудове, най-вероятно това е вътрешно следено изпускане на имена да ги чекират. Пред нас това нещо не е представяно. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка тиражираните в медиите имена в бъдещо държавно управление, което може да предложат от ПП-ДБ. Той разяснява и вчерашната среща във финансовото министерство за бюджета, на която участваха представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

" Виждаме един погрешен метод. Вчера в Министерството на финансите разбрахме в действителност какъв брой е тежко финансовото положение на страната и опитите да се върне бюджета на служебното държавно управление смятам, че не е вярно, а е даже подло, също така и безконтролно. И тогава президентът с цялостно право може да ни назова всички имена от шарлатани до безотговорници - какво желае да каже, все ще е вярно ", акцентира Борисов.

По думите му, бюджетът е основата на политиките на каквото и да е държавно управление с каквито и да е персони. Отговорност в това число и на партиите, които не са в договарянията, само че които заедно в предходните парламенти обилно раздаваха пари, намаляваха налози, би трябвало да си понесем отговорност тъкмо тук в Народното събрание, а не да се върне бюджета на финансовото министерство и да желаеме те да ни го показват с 3% недостиг.

" Това е опит Асен Василев да се скрие от неуспеха на финансовата си политика. Затова ние също имаме виновност. Ние също сме дигнали ръка и сме дали своят вот за доста от нелепостите, направени в предходните парламенти. Това го е направило и Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи, и Има Такъв Народ, и " Възраждане ", сподели още Борисов.

До края на деня се чака да има обща стратегия и като се наложи върху бюджета, тя ще даде какви разноски или доходи да бъдат заложени, добави водачът на ГЕРБ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР