Не искам да коментирам случващото се в авиобаза Граф Игнатиев,

...
Не искам да коментирам случващото се в авиобаза Граф Игнатиев,
Коментари Харесай

Генерал Михо Михов за Фрог: Системата на ВВС се клати сериозно, проблемите не са от вчера

Не желая да разясня протичащото се в авиобаза ”Граф Игнатиев ”, не съм в системата и не мога да бъда способен по съответния проблем. Това сподели особено за Фрог военачалник Михо Михов. Той бе безапелационен, че си има виновни хора, които би трябвало да изяснят обстановката и да предложат решение. " Имаме си вицепремиер, който дава отговор за силовите ведомства, няколко генерали в Народното събрание, даже президентът ни е авиатор, дано те да кажат ", добави той.

Бившият командващ на Военновъздушни сили обаче напомни, че проблеми с бойната ни авиация е имало още от средата на 90-те години на предишния век. " Тогава решавахме тези проблеми, само че явно те се натрупат с годините. Предупреждавахме, че ще се стигне дотук, само че никой не искаше да ни чуе ", безапелационен бе генералът.

Той обаче показа,че системата на бойната ни авиация се клати съществено от години и че е време виновните фактори да вземат ограничения, тъй като замазването на проблемите явно към този момент не е задоволително.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР