Не е обсъждана общонационална мобилизация за укрепване на военната кампания

...
Не е обсъждана общонационална мобилизация за укрепване на военната кампания
Коментари Харесай

Русия няма да мобилизира нови сили за военната кампания в Украйна

Не е обсъждана общонационална готовност за подсилване на военната акция на страната в Украйна. Това заяви организация Ройтерс, цитирайки Кремъл, дни откакто изненадваща украинска атака принуди Русия да напусне съвсем цялата област на Харков.

Попитан за апелите за готовност от член на съветския парламент, представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред кореспонденти, че сега няма разискване на това.

По отношение на рецензиите към управлението на страната, отправени от онлайн националистически коментатори, искащи готовност, Песков сподели, че това е образец за " плурализъм " и че руснаците като цяло не престават да поддържат президента Владимир Путин.

Руснаците поддържат президента и това се удостоверява от настроенията на хората. Хората са консолидирани към решенията на президента, добави той.

Що се отнася до другите гледни точки, сериозните гледни точки, щом са в границите на закона, това е плурализъм, само че границата е доста, доста тънка, тук би трябвало доста да се внимава, сподели още Песков.

Припомняме, че през последните украинската войска реализира пробив, като съумя да си върне основни територии в Харковска област. Руската войска от района се изтегли и се прегрупира.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР