Не е ли страхотно, когато любовта към вкусната храна се

...
Не е ли страхотно, когато любовта към вкусната храна се
Коментари Харесай

Известни кулинарни блогъри разкриват техники за готвене, които са научили през годините

Не е ли ужасно, когато любовта към вкусната храна се съчетава с положителни кулинарни умения? Както и да е, без значение какъв брой добре готвите, няма причина да се разтройвате, в случай че вашият ориз не може да се получи добре или коричката на пилето не става такава, каквато желаете. Всичко се учи. Най-важното е да научите някои техники, които придават на ястията необикновен усет. Сега ще ви представим някои кулинарни техники, споделени от известни кулинарни блогъри:

1. Защо е належащо да печете на тъкмо избрана температура?

Температурата на печене е доста значима за дебелината и плътността на вашите торти и пайове. Много фурни нямат прецизен знак за температурата и по тази причина може да се случи да печете при температура, по-висока или по-ниска от тази, записана в рецептата. Добро решение в този случай е закупуването на термометър за печене, с цел да може да се ревизира точната температура и да се контролира, в случай че е належащо.

2. Сладкарите употребяват формули за запомняне на предписания

Професионалните сладкари употребяват характерни формули за пропорциите на съставките, което им оказва помощ да подготвят по-лесно нови и вкусни неща. Например, за подготвяне на мъфини, ще би трябвало 1 яйце, 1 част масло и 2 елементи течност. Всъщност, точно пропорциите са основни за приготвянето на вкусна храна.

3. Как да приготвите сочно пиле

 Известни кулинарни блогъри разкриват техники за готвене, които са научили през годините (1-ва част) gimmesomeoven

Всеки готвач мечтае да успее да направи съвършеното сочно пиле. Опитайте да го накиснете в топла, солена вода преди пържене.

4. Бърз метод да готвите яйце в микровълновата фурна

 Известни кулинарни блогъри разкриват техники за готвене, които са научили през годините (1-ва част) wellfloured
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР