Не, че не ги носим и през зимата с ботуши,

...
Не, че не ги носим и през зимата с ботуши,
Коментари Харесай

6 от най-актуалните тенденции при полите, на които не можем да устоим

Не, че не ги носим и през зимата с ботуши, само че като че ли лятото толкоз доста им отива на полите. Онези, които вадят на показ женствеността ни и ни карат да пристъпваме под слънцето по-елегантни и уверени. Този сезон обаче се оказа много кондензиран откъм трендове при полите и може би и вие като нас сте раздвоени или разтроени какво тъкмо да изберете. Затова през днешния ден събрахме няколко настоящи модела, с цел да може всяко момиче да припознае своя и да го постави в багажа си за идната морска (или някоя друга) почивка.

Наскоро ви по какъв начин дългата права пола от 90-те направи своето завръщане, като тя може и да е в по-миди вид, както е при моделът от сатен, който обожаваме, изключително в неутрални тонове като бежово или черно. Хубавото при нея е, че може да се носи както в офиса, по този начин и вечер, в града или на плажа, с чифт равни сандали или пък с тези модели с тънки каишки и на ток, които стоят толкоз елегантно.
               

Оставаме на миди вълна с полата солей, която лятото е подготвена да улавя нехайно лъчите на слънцето сред плисетата си. И в случай че преди носехме едноцветни модели, то това лято избираме някой от свежите и закачливи принтове на нашия бранд, които елементарно комбинираме с едноцветна горна част. Защото точките постоянно са на мода!
               

Няма по какъв начин обаче да пропуснем един от водещите трендове за лято 2022 и това е мини полата, а в някои случаи си е напряко микро мини. Със сигурност обаче мъчно се престрашаваме с такава дължина, колкото и да ни харесва, гледайки фотосите от street style визиите на инфлуенсърите. Въпреки това има някои модели, които си заслужават всеки опит, само че пък и постоянно имаме алтернативата на късите къси панталони, които могат да бъдат от деним, лен, памук и във всевъзможни десени.
               

По-модерна от късата, по-малко рискова от дългата, дънковата миди пола е тази, която бихме пробвали да носим това лято, изключително моделите с цепка начело и трапецовидна кройка, която елементарно може да се съчетае с красива сантиментална блуза или.

Любителите на бохо стила сигурно биха харесали макси полата на кормила, която до скоро можеше да наподобява старомодна, само че фешънистите й върнаха блясъка и цвета, от който имаше потребност. Подходяща за всички видове фигури, тя има доста преимущества, тъй като може да се носи както с по-спортна тениска, по този начин и с някоя красива ефирна риза, която разкрива нежно раменете. Може да бъде и топ в същия цвят или десен, което май е най-хубавият и моден метод да носим тази пола.

Завършваме селекцията през днешния ден с полата, която припомня на саронг и незабавно ни носи морско ентусиазъм. Сега с изключение на на плажа, тя може да се носи в града и на високи токчета. Единственият минус е набирането към талията, което елементарно може да направи силуета малко по-обемен. Но всичко е въпрос на вярна кройка и дали е подобаваща за нашата фигура.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР