Не бяхме информирани за акцията в Агенция Митници“. Това заяви

...
Не бяхме информирани за акцията в Агенция Митници“. Това заяви
Коментари Харесай

Асен Василев писна след акцията в митниците: Никой не ме информира! Силно се надявам да…

Не бяхме осведомени за акцията в Агенция „ Митници “. Това съобщи министърът на финансите в оставка Асен Василев пред публицисти в отговор на въпрос дали той и министър председателят в оставка са били известени.
„ Силно се надявам, че тази акция не е ориентирана против ефикасната работа на госпожа Банкова. Откакто тя стана началник на Агенция „ Митници “ имаме рекордно хванати количества опиати, включително 170 кг хероин на пристанището.
По сигнал от австрийското държавно управление и от други служби бяха уволнени над 20 митничари включително бяха заменени шефовете на гранични пунктове и шефовете на смени, където върви контрабанда.
Другото, което госпожа Банкова съумя да направи, е имаме към този момент митничари от Съединени американски щати на „ Капитан Андреево “ и в Бургас. Очакваме митничари от Англия на Капитан Андреево, до колкото разбирам през днешния ден акцията се е случила преди срещата й с посланичката на Австрия, с цел да дойдат и австрийски митничари, предава Блиц.
Трябва да изчакаме да забележим какви доказателства ДАНС и КПКОНПИ ще извадят. Ако има проблем с корупция или нещо такова, ще вземем съответните ограничения “, сподели Василев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР